Årets gang i Røde Hus

 • Januar

  Bestyrelsesmøde
  Bestyrelsen mødes og drøfter aktuelle temaer.

 • Februar

  Fastelavn
  Fastelavn foregår altid udendørs. Derfor skal børnenes fastelavnstøj kunne sidde udenpå flyverfragten. Forældre og bedsteforældre er velkomne.

 • Marts

  Børnebal
  Hvert år i inviteres børnene til børnebal. Det foregår i storsalen, hvor man hellere end gerne må finde sit fineste festtøj frem.

  Afslutning for Brobyggerne
  Brobyggerne slutter deres tid i Røde Hus inden skolestart. Forældrene til brobyggerne står for planlægningen og afslutningen.

  Generalforsamling
  Generalforsamlingen afholdes, oftest på en onsdag, midt i marts. Røde Hus Naturinstitution ser gerne alle forældre deltager, da der vil komme vigtig viden, som vedrører alle.

 • April

  Arbejdsfest
  Festen er en eftermiddag med en masse hyggeligt samvær og er med til at give dit barn noget at snakke om i hverdagen. Vi mødes børn, forældre, bedsteforældre og søskende, der har lyst til at hjælpe til med at få ordnet de arbejdsopgaver, der dukker op i løbet af året. Vi vil nemlig gerne passe gode på Røde Hus Naturinstitution.
  Arbejdsfesten er som regel placeret sidste fredag i april og der vil komme info ud om det.

 • Maj

  Lukkedag 1. maj

  Lukkedag dagen efter Kristi Himmelfartsdag

 • Juni

  Lukkedag 5. juni

  Studenteruge
  I løbet af ugen løser vi opgaver, som udløser en studenterhue. Vi kører i studentervogn og spiser studenterkage.

  Sommerfest
  Vi mødes kl. 15.30 til kaffe og lagkage, som forældre har lavet. Der bliver udleveret et lagkage-kit. Røde Hus står for aktivitet. Det kan være teater, aktivitetsboder eller lignende. Som afslutning spiser vi mad fra fællesmad-bord. Det er mega hyggeligt.
  Sommerfesten er placeret i uge 24 eller 25

  Bestyrelsesmøde
  Bestyrelsen mødes og drøfter aktuelle temaer.

 • Juli

  Sommerferietid

  Ugerne i juli inddeles i forskellige temaer – fx Cykeluge, Vi smager, Wellness, Eventyr.

 • August

  Bivuak-tur for brobyggerne

  Hele uge 34 bruges til at forberede og bygge bivuakken. Fredag kl. 10 går brobyggerne mod bivuakken med deres bagage. Lørdag morgen kommer forældrene med morgenmad og vi spiser sammen.

 • September

  Arbejdsfest
  Vi hjælper alle en fredag eftermiddag med at gøre Institutionen klar til vinter. Vi mødes børn, forældre, bedsteforældre og søskende, der har lyst til at hjælpe til med at få ordnet arbejdsopgaverne. Det er hyggeligt samvær, hvor forældre har tid til at lære hinanden at kende og det er med til at give dit barn noget at snakke om i hverdagen.

  Bestyrelsesmøde
  Bestyrelsen mødes og drøfter aktuelle temaer.

 • Oktober

  Besøg af de gamle brobyggere
  Sidste onsdag i måneden er der besøg af de gamle brobyggere. Vi spiser snobrød, hører om skolen og ser skoletasker og penalhuse.

 • November

 • December

  Vi juler i Røde Hus

  Fakkelfest
  Sidste torsdag inden jul (undtagen, hvis det er d 23 december) afholder vi fakkelfest i Røde Hus. Fakkelfesten er en begivenhed hvor børn, forældre (og) bedsteforældre mødes om eftermiddagen til samvær, suppe, sang og kage. Vi starter med at spise suppe, synger julesange og spiser kage. Når mørket sænker sig, tændes der lys i lanterner med fyrfadslys, som stifinderne har lavet. Skovfolket og brobyggerne får lov til at bære fakler. Vi går en tur rundt om Røde Hus og mødes til Røde Hus sangen efterfølgende.
  Til sidst ønsker vi hinanden glædelig jul.

  Mellem jul og nytår holder vi lukkedage